banner logo

Professionelt hjemmeside design

En professionel hjemmeside er alfa og omega for om du fanger de besøgendes interesse, eller om de på få sekunder er væk fra din side igen. Kundernes tålmodighed online er kort og derfor skal tingene være i orden, når de lander på din side. Hos Schrøder Web tilbyder vi professionelt hjemmeside design, der lægger stor vægt på, at siden er intuitiv, så det er nemt for de besøgende at finde rundt og klikke sig videre. Derudover laver vi kun responsive løsninger, så siden automatisk tilpasses alle platforme og designet skaleres derefter. Vi tager altid udgangspunkt i dine behov.

Ny billig hjemmeside

Er du på udkig efter en ny og billig hjemmeside? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud. Hos Schrøder Web har vi skåret de fordyrende mellemled væk, så du får en fair pris på hjemmeside design. Hos Schrøder Web sætter vi en ære i langvarige kundeforhold. Vi går derfor altid til opgaven med fokus på dine ønsker og dine behov i kombination med vores erfaring for, hvad der fungerer mest optimalt. Derudover forsøger vi altid at levere et højt serviceniveau. Det betyder, at du hurtigt kan få fat i os, hvad enten du har spørgsmål eller konkrete opgaver, der skal løses.

Hvad kan vi tilbyde?

Hos Schrøder Web tilbyder vi både design og opbygning af hjemmesider samt support af eksisterende. Vi står for den tekniske programmering, der gør, at det virker i den virkelige verden. Vi tilbyder forskellige løsninger afhængt af, om du er ude efter en WebShop eller en mere informationsbaseret website. Der findes i dag et hav af forskellige måder at opbygge en god hjemmeside på. Hos Schrøder Web har vi en mangeårige erfaring i bagagen, der gør at vi kan tilbyde optimale løsninger uanset behov. Kontakt os og lad os sammen se, hvad vi kan gøre for dig.

Internettet er i dag verdens største søgebase og opslagsværk, det har for længst overhalet den traditionelle telefonbog.

Har DU tænkt på at potentielle kunder til dine produkter og service bruger internettet ?

Har DU tænkt på at dine konkurrenter bruger internettet ?

Har DU tænkt på at der sælges produkter og service på internettet for milliarder af kroner ?

Schrøder Web kan hjælpe dig med at blive synlig på internettet og derved øge dit kundegrundlag.

Hjemmesider og support af eksisterende hjemmesider. Vores løsningsmodeller tager altid udgangspunkt i det behov vores kunder har. Vi er interesseret i langvarige kundeforhold, for at leve op til dette, forsøger vi at levere et højt service niveau.

Joomla hjemmeside

Hos Schrøder Web bruger vi et af internettets mest brugte CMS systemer (content management system) "Joomla". Joomla er på verdensplan blevet downloaded over 50 millioner gange (indtil februar 2014). Det er estimeret at være det andet mest brugte CMS på internettet. En af grundene til den store popularit er systemets mange muligheder. Det har over 7.700 gratis og kommercielle plug-ins, så der er uanede muligheder for at få lige netop det design, du ønsker.

Hvorfor Joomla?

Med en Joomla hjemmeside får du et open-source content management system, der er nemt at vedligeholde. Kildekoden er åben, så du til enhver tid kan ændre og forbedre på din hjemmeside. Med det enorme udvalg af forskellige plug-ins har du fri mulighed til at tilføje netop den funktionalitet du har brug for. Joomla CMS giver dig fri mulighed til at tilføje netop den funktionalitet du har brug for. Kildekoden er åben, så man til enhver tid kan ændre og forbedre.
Du kan vælge mellem to muligheder, enten en info hjemmeside, der sjældent skal opdateres. Her betaler du bare for oprettelse og årlig hosting. Eller en hjemmesideløsning hvor du betaler et årlig abonnement for opdatering.

Kontakt os for tilbud på Joomla hjemmeside

Kontakt os for tilbud på en cms hjemmeside. Vi sørger altid for at levere en løsning, der gør dig tilfreds. Vi lægger stor vægt på langvarige relationer og leverer derfor kun noget, vi kan stå inde for.

Responsive design

Hos Schrøder Web laver vi responsive web designs. Responsive web design bliver mere og mere vigtigt i takt med at mængden af trafik fra mobile enheder, så som tablets og smart phones, stiger og stiger. Google anser endda responsive designs for at være så vigtige, at de er begyndt at booste rangeringer af sider, der er mobilvenlige. Med andre ord: det at du har en mobilvenlig hjemmeside kan være med til at du lander i toppen af søgeresultatet. En mobilvenlig hjemmeside er desuden et must, hvis du vil beholde de besøgendes interesse.

Hvad er en Responsiv hjemmeside?

Men hvad betyder det egentlig, at en hjemmeside er responsiv eller mobilvenlig? Responsive web design betyder, at siden er designet, så den giver optimal fremvisning og en optimal interaktions oplevelse uanset hvilken platform siden vises på. Med responsive design tilpasses og skaleres designet automatisk til alle typer og størrelser skærme, systemer og browsere uanset om hjemmesiden bliver vist på en computer, tablet eller smartphone. Med responsive design skal du altså ikke længere spekulere på, om din hjemmeside bliver vist optimalt, når dine online gæster er på besøg. De enkelte siders design tilpasser og skalerer sig simpelthen automatisk den platform, de bliver besøgt fra. Det betyder, at det gøres nemt at læse og navigere rundt på siden med et minimum af zoomen ind og ud eller scrollen op og ned.
Det i sig selv er med til at holde de besøgende på din side. Hvis dit website er for besværligt at navigere rundt på fordi siden ikke er optimeret i forhold til visning på tablet eller mobil, så er forbrugeren væk med det samme igen.

Mobilvenlig hjemmeside

Har du en mobilvenlig hjemmeside? Hvis ikke, så lad os kigge på den. Hos Schrøder Web har vi stor erfaring med implementering af mobilvenlige hjemmesider. Vi sørger for, at dit website ser flot ud og fungerer på alle platforme. Lad os sørge for at du får en mobilvenlig hjemmeside med responsive design.

responsive design

Webshop løsning

Står du og mangler en webshop løsning? Så er du kommet til det rette sted. Hos Schrøder Web laver vi forskellige webshop løsninger. Vi har stor fokus på, at webshop løsningen skal være så brugervenlig som muligt. Når først den potentielle kunde har lagt en vare i kurven, skal det være nemt at gå til betaling og gennemføre ordren - uden en masse forstyrrende elementer. Til online shops bruger vi CMS systemet "OpenCart" - OpenCart er et meget brugervenligt og simpelt Content Management System (CMS), som specifikt er designet til at skulle kunne håndtere en online shop.

Opencart

Med OpenCart behøver du ikke kende til programmering eller koder for at lave en webshop. OpenCart er nemlig en slags "plug-and-play" online shop, som du nemt kan sætte op med kun nogle ganske få klik. Derudover er dette cms-system også open source, hvilket i praksis betyder, at det er gratis for alle at bruge.
Opgraderinger og plugins til systemet findes der masser af - nogle er gratis, mens andre koster penge. OpenCart kan installeres på din server med et par enkelte klik og indtastninger, meget simpelt! Herefter kan du nemt lave små tilretninger, som vil gøre din webshop personlig og unik. Dette kunne f.eks. være at installere et nyt tema, så din online shop får et unikt look. Disse temaer kan ofte hentes gratis, men de kan også tilkøbes, hvis du leder efter et enestående look. Hos Schrøder Web er vi eksperter i OpenCart og vi har stor erfaring med opbygning af online shops i dette system. Vi hjælper gerne dig, med at få din nye webshop løsning på plads.

Billig webshop

Da de første online shops kom på markedet var det ofte dyre løsninger, der krævede vedligeholdelse af en udvikler. Sådan er det ikke i dag. Med en løsning fra Schrøder Web får du efterfølgende selv stor frihed til at ændre på dit website. I længden får du dermed en billig webshop, der er nem at vedligeholde. Kontakt os i dag for at høre mere.

Go to top
JSN Shine is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework