Webshop løsning

Står du og mangler en webshop løsning? Så er du kommet til det rette sted. Hos Schrøder Web laver vi forskellige webshop løsninger. Vi har stor fokus på, at webshop løsningen skal være så brugervenlig som muligt. Når først den potentielle kunde har lagt en vare i kurven, skal det være nemt at gå til betaling og gennemføre ordren - uden en masse forstyrrende elementer. Til online shops bruger vi CMS systemet "OpenCart" - OpenCart er et meget brugervenligt og simpelt Content Management System (CMS), som specifikt er designet til at skulle kunne håndtere en online shop.

Opencart

Med OpenCart behøver du ikke kende til programmering eller koder for at lave en webshop. OpenCart er nemlig en slags "plug-and-play" online shop, som du nemt kan sætte op med kun nogle ganske få klik. Derudover er dette cms-system også open source, hvilket i praksis betyder, at det er gratis for alle at bruge.
Opgraderinger og plugins til systemet findes der masser af - nogle er gratis, mens andre koster penge. OpenCart kan installeres på din server med et par enkelte klik og indtastninger, meget simpelt! Herefter kan du nemt lave små tilretninger, som vil gøre din webshop personlig og unik. Dette kunne f.eks. være at installere et nyt tema, så din online shop får et unikt look. Disse temaer kan ofte hentes gratis, men de kan også tilkøbes, hvis du leder efter et enestående look. Hos Schrøder Web er vi eksperter i OpenCart og vi har stor erfaring med opbygning af online shops i dette system. Vi hjælper gerne dig, med at få din nye webshop løsning på plads.

Billig webshop

Da de første online shops kom på markedet var det ofte dyre løsninger, der krævede vedligeholdelse af en udvikler. Sådan er det ikke i dag. Med en løsning fra Schrøder Web får du efterfølgende selv stor frihed til at ændre på dit website. I længden får du dermed en billig webshop, der er nem at vedligeholde. Kontakt os i dag for at høre mere.