Vibeke Sort

www.sortgrafisk.dk

Efter mange år fik jeg endelig taget mig sammen til at få en hjemmeside. Jeg kontaktede Tommy fra Schrøder Web, som jeg har kendt i mange år, for at høre, om han kunne hjælpe. Som grafisk virksomhed skal man have en hjemmeside, der fanger kundernes opmærksomhed ved første kig. Det synes jeg Tommy har formået på bedste vis, og jeg kan kun give ham og Schrøder Web de varmeste anbefalinger.


Bestyrelsen

www.time-share.dk

Da jeg for 2 år siden kom i bestyrelsen og blev valgt til formand i Dansk Timeshareejer Forening, var hjemmesiden det første, vi skulle have ændret. Hjemmesiden skulle være up to date, den måtte ikke være for stationær og samtidig skulle den præsentere vores skønne feriesteder på bedst tænkelige måde.  Jeg kontaktede Tommy fra Schrøder Web – det gik hurtigt fra vi lavede aftalen og til det færdige resultat lå på nettet. Har jeg rettelser eller andet til siden, sender jeg Tommy en mail og indenfor ganske kort tid, er ændringen lavet. Jeg er super tilfreds og kan kun give de bedste anbefalinger til Schrøder Web.

Lars Åge Møller

www.skalsby.dk

I 2007 havde vi i familien brug for mere plads, dine & mine børn.... Så vi var rundt mange steder og kigge på hus og muligheder. Valget faldt på 8832 Skals, da "Huset" og busforbindelser med mere, var et godt sted at etablere sig. En by i fremgang, der ikke står stille. Rigtig godt foreningsliv, i byen der har "ALT" Inden vi flyttede hertil, søgte vi info om Skals og deres herligheder. Skals Borgerforening har en hjemmeside, og den kiggede vi også på. Syntes dog, der manglede noget. Så i 2009 kom undertegnede ind i Skals Borgerforening. Og sidder der, den dag i dag. Nu som formand, og gang i mange projekter hvert år. Noget af det første jeg ruskede op i, var byens hjemmeside. Og der kan jeg kun sige, at TJ Web i den grad har lyttet og forstået. At vi skulle have noget mere liv og fyldstof på siden. Vi har holdt flere møder, og har til stadighed en god mail dialog omkring siden. Her tænkes på optimering og nytænkning. Med den nye optimerede side, hvor alle via i-pad, i-phones osv, også kan få glæde af hjemmesiden. Der kan vi kun sige, at vi er glade for samarbejdet med TJ-Web. Enten er en hjemmeside død, ellers også er den ikke.... Brug TJ, det kan vi anbefale herfra.

Bjørks Terapi og Velvære

www.btov.dk

Jeg har nu haft TJ Web i mere end 10 år som min webmaster og jeg har altid været meget godt tilfreds med den service der bliver udført her. Skal der ændres noget og stiller man spørgsmål, bliver det gjort/svaret med det samme.Bjørks terapi og velvære