Professionelt hjemmeside design

En professionel hjemmeside er alfa og omega for om du fanger de besøgendes interesse, eller om de på få sekunder er væk fra din side igen. Kundernes tålmodighed online er kort og derfor skal tingene være i orden, når de lander på din side. Hos Schrøder Web tilbyder vi professionelt hjemmeside design, der lægger stor vægt på, at siden er intuitiv, så det er nemt for de besøgende at finde rundt og klikke sig videre. Derudover laver vi kun responsive løsninger, så siden automatisk tilpasses alle platforme og designet skaleres derefter. Vi tager altid udgangspunkt i dine behov.

Ny billig hjemmeside

Er du på udkig efter en ny og billig hjemmeside? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud. Hos Schrøder Web har vi skåret de fordyrende mellemled væk, så du får en fair pris på hjemmeside design. Hos Schrøder Web sætter vi en ære i langvarige kundeforhold. Vi går derfor altid til opgaven med fokus på dine ønsker og dine behov i kombination med vores erfaring for, hvad der fungerer mest optimalt. Derudover forsøger vi altid at levere et højt serviceniveau. Det betyder, at du hurtigt kan få fat i os, hvad enten du har spørgsmål eller konkrete opgaver, der skal løses.

Hvad kan vi tilbyde?

Hos Schrøder Web tilbyder vi både design og opbygning af hjemmesider samt support af eksisterende. Vi står for den tekniske programmering, der gør, at det virker i den virkelige verden. Vi tilbyder forskellige løsninger afhængt af, om du er ude efter en WebShop eller en mere informationsbaseret website. Der findes i dag et hav af forskellige måder at opbygge en god hjemmeside på. Hos Schrøder Web har vi en mangeårige erfaring i bagagen, der gør at vi kan tilbyde optimale løsninger uanset behov. Kontakt os og lad os sammen se, hvad vi kan gøre for dig.

Internettet er i dag verdens største søgebase og opslagsværk, det har for længst overhalet den traditionelle telefonbog.

Har DU tænkt på at potentielle kunder til dine produkter og service bruger internettet ?

Har DU tænkt på at dine konkurrenter bruger internettet ?

Har DU tænkt på at der sælges produkter og service på internettet for milliarder af kroner ?

Schrøder Web kan hjælpe dig med at blive synlig på internettet og derved øge dit kundegrundlag.

Hjemmesider og support af eksisterende hjemmesider. Vores løsningsmodeller tager altid udgangspunkt i det behov vores kunder har. Vi er interesseret i langvarige kundeforhold, for at leve op til dette, forsøger vi at levere et højt service niveau.